Produkcija

Brīvais vilnis ražotnē mēs gan pieturamies pie mūsu pārtikas tehnologu gadu gaitā noslīpētām metodēm zivju pārstrādei, kā termiski apstrādātas zivis eļļā vai zivju filejas tomātu mērcē, gan nododamies inovatīvu zivju produktu izstrādāšanas rūpīgajam procesam. Neatkarīgi no zivju apstrādes veida un pievienotajām garšām vai mērcēm, viens paliek nemainīgs – kvalitātes garantija.

Iepazīstieties ar Brīvais vilnis zivju apstrādes un konservu veidiem.

konservi-ella-2

Konservi eļļā

konservi-tomatos-2

Konservi tomātu mērcē

sprotu-grupa-2

Šprotu grupa

grilletas-zivis

Grilētas zivis

pastetes-1

Pastētes un citi

davanu komplekti-1(1)

Dāvanu komplekti

Interesē kāds no
produkcijas veidiem?

Aizpildiet formu, un mēs ar Jums sazināsimies.

Populārākie produkti

Siļķu filejas eļļā ar garšvielām
Neto masa: 190 g
68% siļķu filejas (Clupea harengus, ZA Atlantijas okeāns), 30,6% rapšu eļļa, 1% pārtikas sāls, 0,4% garšvielas
Rīgas šprotes ASORTI metāla kārbā
Neto masa: 800 g
Šis komplekts dod lielisku iespēju nogaršot 5 dažādus šprotu produktus – klasiskās šprotes, ar citronu vai ķiploku garšu, ar garšvielām un tomātu mērcē.
Šprotes eļļā “Zelts & Sudrabs”
Neto masa: 120 g
70% kūpinātas un viegli apžāvētas brētliņas (Sprattus Sprattus, Baltijas jūra), 29% rapšu eļļa, 1% pārtikas sāls
Rīgas ASORTI Šprotes
Neto masa: 360 g
Rīgas Šprotes eļļā, Šprotes eļļā “Zelts & Sudrabs”, Brētliņas olīveļļā

Atsauksmes