Tunzivs

Tunzivs ir liela okeāna zivs, kas pieder pie makreļu dzimtas. Tunzivis ir bagātas ar olbaltumvielām, omega-3 taukskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Tunzivs ēdama gan svaigi pagatavota, gan konservētā veidā, kas ļauj to pārvietot, uzglabāt un servēt nekavējoties. Tunzivs ir lieliska izvēle salātiem, makaronu ēdieniem un sviestmaizēm, kā arī picām, vrapiem un citiem ātri pagatavojamiem ēdieniem.

Brīvais vilnis liek lietā zināšanas un tehnoloģijas, lai radītu šādus produktus

Grilēta tunzivs olīveļļā
Neto masa: 160 g
Grilēti dzeltenspuru tunzivs gabali (Thunnus albacares, nozvejots Indijas okeāna Rietumu daļā)(65%), olīveļļa (34%), pārtikas sāls (1%).

Interesē konservi no šīs zivs?

Aizpildiet formu un mēs ar Jums sazināsimies.

Citas zivis

Šprotes (Brētliņas / Reņģes)

Šprote (Brētliņa / Reņģe)

Skumbrija (Makrele)

Skumbrija (Makrele)

Sardīne

Sardīne

bv-lasis-bg-1

Citas

Siļķe

Siļķe

Tunčzivs

Tunzivs

Atsauksmes