Citas

Brīvais Vilnis aizvien izmēģina un ražošanā eksperimentāli vai pastāvīgi ievieš citas zivis, kā arī eksperimentē ar zivju kombinācijām, to pagatavošanas un apstrādes veidu. No zivīm var tikt gatavotas pastētes, kotletes un burgeri, saglabājot zivju svaigumu un augsto kvalitāti, padarot šos produktus par veselībai vērtīgu ēdienu avotu.

Brīvais vilnis liek lietā zināšanas un tehnoloģijas, lai radītu šādus produktus

Grilētas laša filejas olīveļļā
Neto masa: 160 g
Grilēti laša filejas gabaliņi (Salmo salar, audzēts Norvēģijā) (68%), olīveļļa (31%), pārtikas sāls (1%).
Zivju tefteļi tomātu mērcē
Neto masa: 240 g
zivju tefteļu masa (70%) (svaigas, kūpinātas zivis, grūbas, rapšu eļļa, kviešu milti, pārtikas sāls, garšvielas), tomātu mērce (30 %) (ūdens, tomātu pasta, augu eļļa, cukurs, pārtikas sāls, žāvēti sīpoli, skābuma regulētājs – etiķskābe, garšvielas).
Pastēte no laša
Neto masa: 100 g
65% malts Atlantijas lasis (Salmo Salar, audzēts Norvēģijā), vārīti rīsi, kaltēti sīpoli, dzeramais ūdens, rapšu eļļa, pārtikas sāls, garšvielas.
Laša pastēte ar ceptiem sīpoliem
Neto masa: 100 g
59% malts Atlantijas lasis (Salmo Salar, Norvēģijā), vārīti rīsi, 10% cepti sīpoli, ūdens, saulespuķu eļļa, pārtikas sāls, garšvielas.

Interesē konservi no šīs zivs?

Aizpildiet formu un mēs ar Jums sazināsimies.

Citas zivis

Šprotes (Brētliņas / Reņģes)

Šprote (Brētliņa / Reņģe)

Skumbrija (Makrele)

Skumbrija (Makrele)

Sardīne

Sardīne

bv-lasis-bg-1

Citas

Siļķe

Siļķe

Tunčzivs

Tunzivs

Atsauksmes