Skumbrija (Makrele)

Skumbrija, jeb makrele, ir mazāka par siļķi, bet tāpat kā siļķe, tā ir bagāta ar omega-3 taukskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Skumbriju var kūpināt un konservēt, un tās ir lieliska izvēle par pamatu salātiem, uzkodām un pamatēdienam.

Brīvais vilnis liek lietā zināšanas un tehnoloģijas, lai radītu šādus produktus

Grilētas skumbrijas olīveļļā
Neto masa: 160 g
Grilētas makreles filejas (Scomber scombrus, Ziemeļaustrumu Atlantija) (68%), olīveļļa (31%), pārtikas sāls (1%).
Grilētas skumbrijas filejas olīveļļā
Neto masa: 190 g
Grilētas makreles filejas (Scomber scombrus, Ziemeļaustrumu Atlantija) (68%), olīveļļa (31%), pārtikas sāls (1%).
Grilētas skumbrijas filejas tomātu mērcē
Neto masa: 190 g
Grilētas makreles filejas ( Scomber scombrus, Ziemeļaustrumu Atlantija) (60%) ( tomātu mērce 40% ( tomātu pasta, dzeramais ūdens, cukurs, rapšu eļļa, pārtikas sāls, žāvēti sīpoli, skābuma regulētājs – etiķskābe, karamelizētais cukurs (cukurs, ūdens), garšvielas).
Apceptas atlantijas skumbrijas tomātu mērcē
Neto masa: 240 g
Apceptas makreles(Scomber scombrus, Atlantijas okeāna ZA daļa) (70%), (makreles, rapšu eļļa, kviešu milti), tomātu mērce (30%) (dzeramais ūdens, tomātu pasta, cukurs, rapšu eļļa, pārtikas sāls, žāvēti sīpoli, skābuma regulētājs- etiķskābe, garšvielas).

Interesē konservi no šīs zivs?

Aizpildiet formu un mēs ar Jums sazināsimies.

Citas zivis

Šprotes (Brētliņas / Reņģes)

Šprote (Brētliņa / Reņģe)

Skumbrija (Makrele)

Skumbrija (Makrele)

Sardīne

Sardīne

bv-lasis-bg-1

Citas

Siļķe

Siļķe

Tunčzivs

Tunzivs

Atsauksmes