Siļķe

Siļķes ir sālsūdens zivis ar bagātīgu garšu, tās dzīvo Baltijas jūrā un Atlantijas okeānā. Sālītas un citādi konservētas siļķes ir populāras tradicionālajā Latvijas virtuvē. Siļķe ir bagāta ar omega-3 taukskābēm, vitamīniem un minerālvielām, kas veicina veselīgu asinsriti un var samazināt sirds un asinsvadu slimību risku.

Brīvais vilnis liek lietā zināšanas un tehnoloģijas, lai radītu šādus produktus

Siļķu filejas eļļā ar garšvielām
Neto masa: 190 g
68% siļķu filejas (Clupea harengus, ZA Atlantijas okeāns), 30,6% rapšu eļļa, 1% pārtikas sāls, 0,4% garšvielas
Siļķes eļļā
Neto masa: 240 g
siļķes (clupea harengus) 68%, rapšu eļļa 31%, pārtikas sāls 1%, garšvielas
Reņģes apceptas tomātu mērcē
Neto masa: 240 g
apceptas REŅĢES (Clupea harengus membras, zvejas vieta Baltijas jūra, FAO 27 IIId)(70%)(REŅĢES, rapšu eļļa,KVIEŠU milti) tomātu mērce (30%)(dzeramais ūdens, tomātu pasta, cukurs, rapšu eļļa, pārtikas sāls, žāvēti sīpoli, skābuma regulētājs- etiķskābe, garšvielas)

Interesē konservi no šīs zivs?

Aizpildiet formu un mēs ar Jums sazināsimies.

Citas zivis

Šprotes (Brētliņas / Reņģes)

Šprote (Brētliņa / Reņģe)

Skumbrija (Makrele)

Skumbrija (Makrele)

Sardīne

Sardīne

bv-lasis-bg-1

Citas

Siļķe

Siļķe

Tunčzivs

Tunzivs

Atsauksmes