Uzkodas

brusketa

Brusketa ar tunci un ceptu ķirbi

Atklāj garšu kompozīciju, nogaršojot vienreizējo brusketu ar tunci un grauzdētu ķirbi. Šis kulinārijas meistardarbs atklāj unikālo “Brīvā Viļņa” tunča garšu, kas apvienots ar ceptu ķirbi un plūmēm. Brusketa ļauj baudīt svaigu sastāvdaļu izcilību un vizuālo pievilcību. Neatkarīgi no tā, vai meklē elegantu uzkodu īpašam notikumam vai vienkārši vēlies palutināt sevi ar gardām brokastīm, brusketa ar tunci un ceptu ķirbi noteikti iepriecinās vēderu un acis. Šajā ēdienā īpaši unikāla ir ķirbja kombinācija ar plūmēm, kas piešķir ēdienam pilnīgi jaunu garšas dimensiju, kādu nesastapt citos ēdienos. Ņem sastāvdaļas un iedvesmo savu iekšējo šefpavāru, lai dotos garšu ceļojumā, kurā izbauda gastronomijas mākslu. Izmanto brīvu mirkli, lai radītu maltīti, kas izskatās apburoši un garšo vēl brīnišķīgāk.

Brusketa ar lasi

Piedzīvo, kā lasis var pārvērst šo vienkāršo itāļu ēdienu par elegantu uzkodu. Viegli pagatavojama brusketa ienesīs svaigumu jūsu ēdienreizēs, padarot to par lielisku izvēli vieglām pusdienām vai izcilu uzkodu tikšanās reizēm ar draugiem. Lai gan tomāti, kaperi un fetas siers ir klasiska kombinācija, grilēta laša pievienošana sniedz papildus baudījumu, jo spēj uzlabot katru no šī ēdiena sastāvdaļām. Piešķir savai ikdienai itāļu noskaņas, pagatavojot brusketu ar lasi, kas mainīs skatījumu uz klasisko itāļu virtuvi.

Šprotu smēriņš

Šprotu smēriņš ir ideāli piemērots gan īpašiem notikumiem, gan ikdienas ēdienreizei, sniedzot izsmalcinātu garšu sajaukumu un padarot dienu krāsaināku. Šprotu bagātīgo garšu un maigo tekstūru pastiprina košās sastāvdaļas un unikālās garšu kombinācijas. Recepte sastāv no trim atšķirīgiem šprotu smēriņiem. Pirmajā ir iekļautas šprotes, kas apvienotas ar kraukšķīgiem marinētiem gurķiem un koriandra svaigumu. Bagātīgi izspiests citrons piešķir aromātu un svaigumu. Otrais smēriņš aizvedīs Āzijas iedvesmotā kulinārijas ceļojumā ar šprotēm burkānu – karija mērcē. Intensīvās zemes notis, kā arī karija un burkānu mērces saldums līdzsvaro šprotu dabisko sāļumu, savukārt, selerijas, ķiploki un citrona sula piešķir šim maisījumam svaigumu. Trešais brētliņu smēriņš ir brīnišķīgs Vidusjūras garšu sajaukums, ko veido smalki sagriezti sīpoli, ķiršu tomātiņi, koriandrs un ķiploki ar svaigi izspiestu citrona sulu. Šprotes apvienojumā ar svaigām, mainīgām sastāvdaļām padara katru porciju unikālu. Šprotu smēriņus var apvienot ar kraukšķīgiem tortiljas čipsiem un “Grissini” maizes standziņām. Ēdienu rotā ar mikrozaļumiem, piešķirot krāsainību un svaigumu. Izbaudi spāņu virtuves burvību ar ”Brīvais Vilnis” šprotēm.

Atsauksmes