Iepazīsti Itālijas kulinārijas vēsturi un tradicionālo virtuvi. Visas uzmanības centrā itāļu kulinārijas klasika – risoto ar tunci.
Tuncis, kas izslavēts ar savu bagātīgo, aromātisko garšu, ir patiesa delikatese, kas izceļas ar savu augsto olbaltumvielu un nenovērtējamo omega-3 taukskābju saturu. Receptē tā garšas tiek kombinētas ar risoto, pārvēršot maltīti neaizmirstamā pieredzē.
Šī ēdiena burvība slēpjas tā vienkāršībā, jo apvieno dažas sastāvdaļas ar zivju konserviem, parādot, ka tunča konservi var pārvērst tradicionālu risoto par izsmalcinātu maltīti.
Pagatavosim itāļu mielastu, kas piepildīs gan mūsu sirdi, gan dvēseli. Dodies itāļu kulinārijas piedzīvojumā ar “Brīvā viļņa” tunci!